Billlig bil behövs!

På undertecknads gård står det en prima terrängbil, i folkmun kallad "PUXen". En Honda Accord som varit med om mycket i sina dagar.
Nå, för ca 10 dagar sedan hade Karln den goda smaken att besiktiga PUXen, det skulle han aldrig ha gjort. Som tack för besöket fick han ett häfte innehållande alla fel och brister som den stackars PUXen lider av. Karln ska nog vara glad att faktiskt fick köra hem.
Efter ett samtal med den lokala bildoktorn var dödsdomen ett faktum. PUXen har gjort sitt. Att repa eländet skulle kosta lika mycket (om inte mer) än vad rosthögen faktiskt är värd.

Detta leder oss raskt fram till den springande punkten: Undertecknad behöver en ny andrabil!  

Den ska gärna vara hyfsat ny, hyfsat rymlig, inte rostig, billig (både i inköp och drift) samt gå att framföra i ett snödjup över 3 mm. Det gör ingenting om den dessutom råkar vara snygg.

Så om någon råkar snubbla över ett lämpligt fordon kan ni väl vara snälla och höra av er. PUXen beläggs allt för snart av körförbud, och det kommer att krångla till undertecknads stressiga tillvaro ännu mer!



Kommentarer
Postat av: Tant Tvär

Du kan få bajsbussen billigt ;-)))

2010-11-28 @ 22:41:34
Postat av: Katja

Äsch, sålde ju nyss min gamla Hynda (som mamma haft). Rolig som fan, dock kändes den som en skokartong och jag tänkte många gånger att krockar jag i den här tablettasken så dör jag ;-).



Ja bilar är ett jäkla elände. Det mesta av mina jobb-pengar som skulle läggas undan under de här 7 månaderna har ju gått till att repa vårat tyska elände. Ca 12 papp för att vara exakt. Hade vi vetat det på förhand så hade vi ju lätt sålt det fula grön-beiga eländet, tagit 15 000 extra och köpt en ny bil. Stön.



Lycka till i bil-shoppandet!

2010-11-29 @ 07:55:37
URL: http://kattjakten.blogspot.com
Postat av: Sofia

Du kan ju inte mena allvar, är PUXen så dålig? Alltså du kan ju inte, eller snarare får ju inte skrota den. Som den var med oss och härjade på den gamla goda tiden - nää... Den trodde jag sällan skulle lämna in. Men men. I övrigt är bilar ett elände. Här har det fallit många centimeter snö senaste dagarna och vår bil rullar fortfarande med sommarsulor på... Hmmrmhmpf host krax

2010-11-29 @ 08:01:40
Postat av: bananförfan

Hur mycket pengar är "billigt"

2010-12-01 @ 11:21:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0