Upp och hoppa!

Undertecknad erkänner. Hon är en periodare.

Ja, så är det. Och det låter förmodligen värre än vad det faktiskt är. Undertecknad är en periodare när det gäller träning. Nu är hon återigen inne i en "period" efter ett långt uppehåll. Det närmaste träning hon har kommit den senaste tiden är halvliggandes i soffan medan Fru Anka plågar stackars oskyldiga människor på TV.
I flera veckor har undertecknad haft sjuk tidsbrist, vilket har gjort att hon inte hunnit träna, och dessutom haft mer eller mindre plågsam snuva som gjort att hon inte orkat träna. Med en veckas ledighet och endast ett eksem på halsen som vittnar om hennes annars något hektiska tillvaro tänkte hon att det var dags att försöka röra på sig. Sagt och gjort. Iväg med henne bara. Tredje dagen i rad nu - check!

Men det här med träning är inte helt smärtfritt. Under kvällens pass upptäckte undertecknad att hon drabbats av en stroke.
Jaaa, vad skulle det annars vara som orsak till att hon för sitt liv inte kunde balansera på vänster sida? Varken liggande eller stående. Alla vet ju att en stroke kan orsaka halvsidesförlamning eller i alla fall nedsatt funktion. Så det måste vara en stroke, att hon är otränad låter h-e-l-t otänkbart.... 

Nåja, bara keep on going så länge perioden räcker - för man kan aldrig veta när den tar slut. 



Kommentarer
Postat av: Ida

Annars kan jag ta över stafettpinnen när din period är slut och min förkylning likaså!?

2010-11-09 @ 21:00:31
URL: http://iandwe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0