Tiden försvann försvinnande fort.

80-talet har aldrig någonsin gått så fort som det gjorde i lördags. Sällskapet kom dit, de skrattade, de åt, de åkte hem (var tog tiden vägen???). Tjipp tjopp och så var 80-talet över igen. Fort var det gjort, men trevligt var det.
Det är mer eller mindre obegripligt att folk faktiskt klädde sig på detta viset. Och det är helt underbart! Alla som känner undertecknad vet att lika lite som hon gillar köttbullar, lika mycket gillar hon 80-talet. 


Notera gärna texten "Norrbotten" i de läckra neonfärgerna. Erkänn
att ni blir lite avundsjuka...


Ozzy Osbourne?! Karln?




Ozzy, Karln, vem det nu var, kramar sin dotter.


Födelsedagsbarnet! Hurra!  Hurra!  Hurra!
Visst ser han ut som 30 år? Iaf som för 30 år sedan!


Coola killar




Kändistät fest - Madonna var också där.


Och en hel massa andra tjejer...


...och killar.


Förresten var det ett rockband där också. 

Självklart spelades det bara 80-tals musik, det bjöds på kassler med ananas och det lektes charader, allt precis som för 30 år sedan. 

Undertecknad med sällskap tackar för en mycket underhållande kväll och hoppas att vinkylen nu är fylld till bredden och igång! 


Kommentarer
Postat av: Katja

Oooh! Vi hade alla syskon var sin Norrbotten-mjukdisdress när vi var små, jag tror att min var svart eller blå och att brorsan hade en vit, syrran en grön. Haha! Vem hade inte en sån?

Men Teso, du är ju snygg, och jag måste verkligen berömma den ovanligt piffiga våfflade snedluggen, den lyckades du bra med!

Men ni är ju ovanligt snygga 80-talister. Värre är det om man kikar på foton av min mamma i en hysterisk penta, loose-fit klänningar i stormönstrat, gärna i lila med lila läppstift till (tänk Franenstein's monster). Eller några modekataloger jag har hemma från 80-talet, jag och Kent har skrattat hysteriskt åt bilderna, man vet inte om det är kvinnor eller män som vill vara kvinnor som man tittar på, haha!

2010-10-05 @ 07:40:45
URL: http://kattjakten.blogspot.com
Postat av: Heléne

Tröjan är en klassiken, en klassiker.

2010-10-05 @ 13:21:08
Postat av: Morris

Men hallå! Hur kan du hata 80'? Du ser ju sjukt snygg ut i norrbottenströjan och snetoffsen! Vilken babe! Saknar dig!! Kram!

2010-10-05 @ 17:00:17
Postat av: D

=)

2010-10-05 @ 18:18:41
Postat av: Tant Tvär

Snuttis :-)

2010-10-07 @ 11:13:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0