Upptagen, mer stressad, eksem.

Undertecknad är upptagen, upptagnare och upptagnast, hon erkänner. Detta har resulterat i att hon även är stressad, mer stressad och mest stressad. Vilket i sin tur ger henne yrsel, sömnbrist och eksem, eller faktiskt snarare utslag. Magsåret är inte längre en möjlighet utan alldeles strax ett faktum. 

Ja, undertecknad är medveten om att det är hon som styr sitt liv och ställer upp på alla aktiviteter, men majoriteten av allt som "måste" göras är ju roliga saker. Undertecknad gillar roliga saker, problemet är att de tar tid. Och tid är en bristvara. Sen "måste" det även göras mindre roliga saker (läs: städa, tvätta, diska), saker som också tar tid. Sen finns det en hel hög med "borde göras" också, men till och med undertecknad inser sin begränsning och ägnar sig istället åt alla "måsten". 

Alla som känner undertecknad vet att hon "vill så det värker", dvs hon är enastående på att hitta på nya projekt och aktiviteter - allt för att hon vill lära sig så mycket som möjligt och hon vill framåt. Hela tiden framåt. 
Det som gör det hela besvärligt är att även undertecknad har en begränsad pott med energi, den börjar sina. Nästan rent av vara slut. 

De senaste dagarna har hon därför gjort så lite som möjligt på så lång tid som möjligt - hon måste försöka hitta en väg ut ur det här hysteriska levernet. 




Kommentarer
Postat av: Malmöbon

Känner igen det allt för väl... Men som en klen tröst så byter vi till vintertid på söndag, kanske kan man lura någon med att vi då får en timme extra... Sköt om dig!

2010-10-28 @ 08:09:55
URL: http://pesojo.com/wordpress
Postat av: Katja

Jag fick gå på kurs med jobbet nyss, där fick vi lära oss att inte använda begreppet "måste", åh, du kanske borde ha följt med ;-).



Vi vänder på det, du har en del saker som du bör göra, typ gå till jobbet om du vill ha råd att bo i huset, man kanske bör städa men man måste ju faktiskt inte. Sen kanske ditt problem handlar om att du vill lite för mycket? Jag vill också lite för mycket när det gäller roliga saker, vilket betyder att jag startar ungefär trettio projekt samtidigt, som inte slutförs eftersom tiden inte räcker till. Så just nu har jag en massa möbler ståendes mitt i rummen hemma, halvmålade. Att göra en sak åt gången slog mig inte riktigt när jag började... haha.

2010-10-28 @ 08:56:35
URL: http://kattjakten.blogspot.com
Postat av: Tant Tvär

Vi måste faktiskt lägga schema tillsammans nästa gång så att vi kan softa ner med kaffe och kaka samtidigt istället för på var sitt håll olika dagar. Det här går ju inte!



Kram!

2010-10-28 @ 21:33:07
Postat av: Tant Tvär

Vi måste faktiskt lägga schema tillsammans nästa gång så att vi kan softa ner med kaffe och kaka samtidigt istället för på var sitt håll olika dagar. Det här går ju inte!



Kram!

2010-10-28 @ 21:34:28
Postat av: Markus

Får man använda så där fula ord som du gör, på blogg.se? "måste" och "borde". Usch!! Blä!! tvi, tvi



Ps. Pojkar gör man, flickor får man...

2010-10-29 @ 12:38:54
URL: http://staketforskaren.blogg.se/
Postat av: Sessie

Får själv alltid eksem på händerna när jag stressar. Trist:(


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0