Byte av yrke eller lönekuvert?

Att barn kostar pengar behöver man inte vara hjärnkirurg för att lista ut, knappt ens sjuksköterska. Däremot borde man ha lön som en hjärnkirurg (och inte som en sjuksköterska) för att ha råd att klä på de stackars små liven.
När undertecknad precis har försett dem med strumpor, underkläder, byxor, tröjor, skor, galonkläder, stövlar och så vidare till den milda grad att hon var tvungen att beställa ett nytt bankkort är det nu dags att inhandla vinterkläder...

I den norra delen av landet (där undertecknad med barn är bofasta) är det vinter större delen av året, barnen är dessutom placerade på skola/förskola som vistas utomhus v-a-r-j-e dag, oavsett väderlek, så vinterklädernas kvalité är viktig. Undertecknad brukar hålla sig till de vinterkläder som håller hög kvalité men ändå ligger i en överkomlig prisklass, trots det vet hon exakt var "ruinens brant" är belägen.  

Hon misstänker att det har att göra med att hon fortfarande sjuksköterska och inte hjärnkirurg - det finns ett uppenbart problem! 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0