Sötebrödsdagarna är över...

...Karln började, efter sin 10 dagars pappaledighet, jobba igår. Gårdagen innebar fullt ös samt ösregn. Idagdagen har bjudit på sjuk 3-åring, julstuga på 6-åringens skola samt nyföding med många vakna timmar som helst ska spenderas i famnen på undertecknad. Med andra ord, fullt ös och återigen ösregn. 

Undertecknad är inne på kloning eftersom det krävs god simultankapacitet att ta hand om sjukling samtidigt som hon ska stuffa nyföding OCH försöka få i sig själv mat och någon form av kläder samt infinna sig på jultsuga. Att vara flerbarnsmamma borde vara meriterande i sig, "organisationsförmåga", "stresshantering" och "effektivitet" är väl egenskaper som varje arbetsgivare älskar?!

Det är så fantastiskt mycket lättare att vara två, (tänk alla de ensamstående som gör allt själv, jämt -  WOW!) men någon måste visst försörja familjen också. För den där instansen som ger ett bidrag till undertecknad gör det inte! 

Snart är det jullov, det ska bli ljuvligt! Men tills dess hoppas undertecknad att detta ösregn har ersatts av fluffig vit snö!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0