Löneförhöjning! Miljonvinst!

Undertecknad försöker färdigställa sitt halvfärdiga, påbörjade, icke-klara rosa-hus. Men det är hopplöst. Visioner är det ingen brist på. Men gott om pengar är det ont om.

Undertecknad har oftast en färdig bild av hur hon vill att det ska se ut, både invändigt och utvändigt. MEN. Det finns ett stort MEN. Undertecknad har champagnesmak och pilsnerbörs.
Av någon outgrundlig anledning så är alltid det hon vill ha det absolut dyraste i sortimentet. Det spelar ingen roll om vi talar om tapeter, soffor, matbord, lister, lampor, golv - alltid bland det dyraste.  
Lite ligger kanske i att hon inte tycker om att lägga pengar på skräp. Men hon bläddrar inte fram till de dyraste köksborden/golven/lamporna och medvetet pekar på det dyraste hon hittar. Det behövs liksom inte - hon hamnar där ändå...
Hennes visioner är uppenbarligen kostsamma. Och att hitta ett billigare och därmed lämpligare alternativ är både svårt och hjärtskärande - för det var inte så hon hade tänkt. Det blir fel! Undertecknad tycker inte om när det blir fel.

Och h-u-r svårt kan det vara att uppbringa ett runt köksbord i lämplig storlek?





Kommentarer
Postat av: Teknikern

Oj oj, jag förstår dig. Inte vill man köpa billigt heller eftersom kvalitén ofta går hand i hand med priet (jag tänker långsiktigt och risken är ju då att saker inte håller i längden och man måste köpa nytt, vilket brukar resultera i att det i slutändan blev dyrare med det billigare alternativet). Du får säga åt karln att fixa den där rockstjärne-karriären.



Även jag är ute efter ett runt bord. Har letat i över ett år men inte hittat något i rätt stil och pris. Jag kikar ju gärna på beggat (loppisar, auktion) men inte ens där har jag funnit något annat än gamla furu-fadäser :-(.

2011-01-25 @ 08:51:16
URL: http://kattjakten.blogspot.com
Postat av: DiLeva

Runt? Sa du runt? För inte alls särskilt länge sen hade du ju hjärtskärande visioner om ett kvadratiskt köksbord! Hallå i kiosken!

2011-01-25 @ 13:40:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0