Man glömmer så lätt!

Att undertecknad är dement är hon mycket väl medveten om, men att hon var SÅ HÄR dement hade hon faktiskt inte en aning om.
I jakt på studiehandledningar och kursinformation inför morgondagens skolstart så hamnade hon på en sida där alla hennes avslutade program/kurser finns uppradade. Där fann hon att hon har glömt bort att hon har läst en kurs, ingen mindre än "Arbetspsykologi". En kurs som hon tänkt söka och läsa till hösten, men se - det behövdes inte för hon har redan 7.5 välskapta poäng.
Hon borde med andra ord vara mer kloksmart än hon var medveten om. Fantastiskt! Det var de bästa nyheterna på hela helgen!

Undrar om det är något annat hon har glömt?


Kommentarer
Postat av: Teknikern

Haha, faktiskt väldigt komiskt att du tänker söka en kurs du redan läst. Låter snarare som om vi skulle behöva skicka dig en helg på spa så du får defragmentera hårddisken lite? ;-)

2011-01-16 @ 17:59:38
URL: http://kattjakten.blogspot.com
Postat av: Ida

Eller så kanske det är på sin plats att läsa kursen och uppdatera kunskapen hon inte visste att hon hade?? ;-) Anton kommer förresten på söndag om vi inte var tydliga om det när ni var hit. Något spec killen önskar sig?

2011-01-17 @ 12:21:22
URL: http://iandwe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0