Personen ni söker är fortfarande på jullov...

Dag 5 på år 2011. 
Undertecknad har lyckats identifiera schemat för vårens studier. Vid första anblick ser det bra ut, hon ska infinna sig på universitetet en dag/vecka. Efter en hård kamp, en stor portion ilska och ett mellanstort raseriutbrott fick undertecknad till slut även ut nämnda schema på papper, en bra grej eftersom undertecknad lider av det berömda guldfiskminnet. Nu återstår det att försöka pussla ihop sjuka-husets schema med skolschemat, sen är hon på banan.
Självvalda aktiviteter förvisso, givande sådana förhoppningsvis, men jobb på 75% samt skola på 50% gör att undertecknad inser att tiden knappt kommer att räcka till den här terminen heller. Fast det kan knappast bli värre än föregående termin, så med andra ord kan det bara bli bättre!

Annars förflyter jullovet på i stilla mak. Undertecknad och båda barnen sover länge, idag var det rekordtidig uppstigning, 09.30. Äter lång frukost, bladar i tidningen, dricker kaffe i lugn och ro. Knappar på datorn, pusslar, ritar, ungarna ser film, snorar, hostar. Eldar en brasa då och då. Sticker ut nästippen genom ytterdörren, konstaterar att det är skönare inomhus, stannar inne. Luvan dammsuger. Bara mys. Men på måndag - då börjar allvaret igen.... 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0