1 maj - välkommen!

Idag är det 1 maj och bokstavligt talat svinkallt. +6° har aldrig någonsin känts så kallt som det gjorde i snålblåsten idag. Men trots det beskådade hela familjen 1:a maj-rundan. Massor utav motorcyklar i alla olika valörer. Luvan var överlycklig där hon vandrade omkring bland de mullrande fordonen. Undertecknads dotter är onekligen fascinerad av motorfordon (i de flesta former faktiskt) och höjdpunkten var när hon fick sitta på Ednas "Skugga". 6-åringen som alltid är något mer reserverad valde att beskåda den på avstånd. 


Liten Luva är lycklig över att få sitta på "skuggan".

Annars har helgen varit bra. Undertecknad har varit ledig - bara det är ju lyx. Sedan öppnade Café Rävasten igår och lyckan var gjord. 5 min efter årets premiäröppning stod undertecknads familj samt Magisterns familj framför disken med allt det hembakta goda fikat - redo att hugga in. Och det gjorde de, med råge! Väldigt mätta och något rundare rullade de därifrån.
Alla som inte varit där bara måste styra kosan ditåt så fort tillfälle uppstår. Café Rävasten får man inte missa!  

Till sist undrar underteckad varför i hela fridens namn katten bara måste välja husets lurvigaste och "långhårigaste" matta som bästa ställe att kräkas upp sina hårbollar på när det finns massor av lättstädade golv att utföra nämna procedur på?!

Ny månad, ny vecka & nya möjligheter - full fart framåt!



Kommentarer
Postat av: Tant Tvär

Vilken skön helg :-) (förutom hårbollarna då)

2011-05-01 @ 20:44:39
Postat av: Edna

Härligt att kunna glädja Luvor och andra knytt. Kul att se er =)

2011-05-02 @ 00:26:40
Postat av: Longhorn

honda? inte coolt!

2011-05-04 @ 19:20:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0