Nog är det underligt...

Undertecknad har ju som bekant 2 stycken barn sedan tidigare och är alltså medveten om att en graviditet är nio månader lång (läs 10 månader + en vecka + någon dag i bonus).

Hon är också väl medveten om att det ultraljud som görs i medicinskt syfte (det är alltså inte för att föräldrarnas nöjes skull) i vecka före-tjugo ger ett b-e-r-ä-k-n-a-t födelsedatum, i det här fallet söndag 20 november. 

Det b-e-r-ä-k-n-a-d-e datumet är ungefärligt, dvs bäbisen kan komma 2 veckor innan eller lika väl 2 veckor efter på helt valfritt datum. Undertecknad tror själv på att bäbisen kommer den 22 november.

Ovanstående är hon alltså helt införstådd med. 

Trots detta, trots detta!, så väntar undertecknad och hoppas med sin allra bästa vilja att kyckligen Fester ska ha den goda smaken att komma något tidigare (i natt lurade han henne nästan). Dels för att undertecknad har hört talas om bäbisar som faktiskt kommer lite innan det magiska b-e-r-ä-k-n-a-d-e datumet (hon tror att det mest är en myt) och dels för att Fester har placerat sin söta lilla kropp på ett....hur ska undertecknad säga...mindre njutningsfullt ställe. 
Det enda som känns positivt med den placeringen är att Fester uppenbarligen vet var vägen ut är...

6 dagar till BF alltså...





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0