tre,

Seriöst - ska vi räkna något mer? Fester kommer väl när han är klar? Och frågar ni undertecknad så förväntar hon sig ingenting förrän tidigast på tisdag trots att det beräknade datumet är på söndag. 

Tisdag vore ju till och med ett fint datum att klämma in i Karlns tatuering - 111122 eller 11 + 11 = 22. Dock är det väl tveksamt att små kycklingar till hänsyn till sånt, små kycklingar kommer förmodligen när de bestämt sig för det.

Och alla som känner de två barn som redan bor i rosa-huset vet att de är utrustade med en stor dos bestämdhet, så det finns ju en viss risk att nummer 3 också blivit förärad med den där "bestämda-genen". Det är ju trots allt samma fabrik...

Så. Tisdag då? 



Kommentarer
Postat av: Tant Tvär

Måndagsbarn har fagert skinn, tisdagsbarn har älskligt sinn, onsdagsbarn är fött till ve, torsdagsbarn får mycket se, fredagsbarn får kärlek och lycka, lördagsbarn ska mödorna trycka, söndagsbarn får leva och njuta rikt och vist och sedan berömligt sluta!



Tisdag it is :-)

2011-11-17 @ 20:31:43
Postat av: Zarah

När har de andra två fötts? Själv har jag gått på myten om att man brukar föda alla sina barn ungefär kring samma tidpunkt i graviditeten. Det betyder dessvärre att jag kommer känna att jag "går över tiden" efter den 15:e januari fastän ungen är beräknad först den 27:e......

2011-11-18 @ 08:31:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0