På natten ska man sova!

Inleder med en uppmaning: Alla som inte är intresserade av småbarnslivets stora och små bekymmer kan sluta läsa nu.

Som bekant har Lilla Madame haft öroninflammation. Öroninflammationen behandlades med antibiotika vilket fungerade bra, lite för bra. Inflammationen i öronen är borta, så även Lilla Madames normala tarmflora. Detta har resulterat i raketbajs. 

Raketbajs har icke förstått skillnaden på natt och dag vilket är lite bekymrande. Lilla Madame är numer väl införstådd med skillnaden på natt och dag och skulle förmodligen sova ypperligt (så ypperligt en bebis nu sover) om hon slapp bli väckt av blöjbyten stup i sekunden. Undertecknad skulle också sova betydligt bättre. Att byta en kissblöja eller två är ingenting mot att byta sex stycken raketbajsblöjor per natt. Undertecknad känner sig skrynklig. 

Ingenting blir bättre av att Luvan är riktigt aktiv på nätterna. Viftar, sparkar, gnäller, gnyr, tjoar, ropar och pratar - i sömnen. Hon är  lyckligt ovetande eftersom hon sover, Karln är lyckligt ovetande eftersom han sover, undertecknad är smärtsamt medveten eftersom hon inte sover. Undertecknad känner sig trött. 

Man tycker att undertecknad borde veta vid nr 3 att det i produktbeskrivningen står "garanterar störd nattsömn", men tydligen glömmer man så lätt. 

Undertecknad tackar dock alla högre makter att det finns kaffe!


Kommentarer
Postat av: Ida

Provat Sempers magdroppar?? Brukar vi ge på jobbet till alla barn med tjall i magen..



http://www.semperbarnmat.se/produkter/magdroppar/fran-fodseln/semper-magdroppar

2012-03-21 @ 12:04:11
URL: http://iandwe.blogg.se/
Postat av: Zarah

Usch, vad jobbigt det låter! Prova öronproppar om du inte redan har det. Då slipper du kanske vakna av de där små ljuden som de kan ha för sig i sömnen, förhoppningsvis vaknar du bara av hungerskriket när det väl kommer!

2012-03-23 @ 08:42:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0