Söndag förmiddag.

Undertecknad tror att hon ordat om detta flertalet gånger redan men det kan upprepas: Ensamstående gör ett enastående arbete!

Undertecknad har varit ensam med tre barn (och en förkylning) sedan tidig onsdag morgon. Det kräver sin insats. Speciellt när barnen består av ett stycke uppfinningsrik 7-åring, ett stycke yrslig 4-åring samt ett stycke sällskapssjuk 5-månaders bebis.

Banala saker som toalettbesök bör ta max 15 sekunder, eller ännu hellre, uteslutas helt för att undvika katastrofer och missöden.

Igår kom undertecknad in på toaletten och möttes av 7-åringen, uppflugen på handfats-bänken, i full färd med att leka vattenkrig. Med sig själv. Mot spegeln. Hela spegeln (och spegeln är stor) dröp av vatten...

4-åringen är ömsom på fönsterbrädorna, ömsom i köksskåpen, ömsom hoppandes i soffan, ömsom kutandes runt runt runt runt i huset till tonerna av sina egna högljudda tjut. Hyss skapas hela tiden på samtliga platser, oavbrutet!

Förkylningen har bosatt sig i undertecknads bihålor. Världens högsta berg finns i undertecknads tvättstuga och består av smutsiga plagg. I övrigt är det söndag igen.


Kommentarer
Postat av: Zarah

Du är helt otrolig som klarar så många dagar ensam med TRE barn!! Bra jobbat! =)

2012-05-07 @ 09:06:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0