Söndag, måndag eller var det onsdag?!

Undertecknad är helt slut. Det här med långhelger är otroligt påfrestande. Det borde vara ett gyllene tillfälle att vila och ta det lugnt, istället blir det ett tillfälle att hinna göra så mycket som möjligt när alla är samlade. Tackochlov att det äntligen är måndag, eh tisdag...eh...äh...vardag!

Föregående vecka var onekligen intensiv. Den här veckan ser inte ut att blir ett dugg bättre.

Undertecknads hjärna går för högvarv mest hela tiden. Det är mycket som ska planeras, väntas på och ordnas. Dessutom har Mormor sålt sitt hem och ska flytta ut snart, väldigt snart. Dock är hon väldigt utan bostad att flytta till och på något vis så är undertecknad inblandad i jakten på det nya hemmet. Det är inte så lätt att skramla fram en bostad som på alla vis faller Mormor i smaken (dessutom är hon utrustad med "tjurighets-genen-från-Tornedalen").

Karln har åkt ner till huvudstaden för arbete där hela återstoden av den här veckan.  

Boot Campen fortsätter. Under lördagens pass som blev på söndag ville undertecknad bokstavligen kräkas, men det var skönt efteråt. Ikväll är det dags igen (för visst var det onsdag?), bara nu undertecknad kan fara. Hon känner att det är på gång något skumt i halsen...typiskt. Samtidigt är det vansinnigt skönt att ta ut sig fysiskt. Det mentala blir lite lättare då. 

Nå väl, äventyret fortsätter. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0