PUXen, en mycket trött terrängbil.

PUXen är avställd, står under en redigt täcke av snö, endast registreringsskylten sticker fram och skvallrar om att det någonstans i allt det där vita döljer sig en bil. PUXen är lite trött. Och förmodligen kall.


Stackars PUX:en...

På uppfarten står det en "ny" bil.  Ett blått lejon, en peugot 307 -03. Undertecknad efterlyste en bil som var "hyfsat ny, hyfsat rymlig, inte rostig, billig (både i inköp och drift) samt gå att framföra i ett snödjup över 3 mm. Det gör ingenting om den dessutom råkar vara snygg." Fransmannen har uppfyllt samtliga krav utom möjligtvis det sista - blått är inte undertecknads färg. 

Att han haft olaten att inte starta har orsakat många stunder av ren ilska (det är som fiffigt att ha en "ny" bil som faktiskt självmant startar) men efter ett många besök hos bildoktorn, två startmotorer, en blinkers-spak och en spindelled senare så verkar fransmannen vara mycket samarbetsvillig. Tack och lov har undertecknad sluppit betala läkararvodet.

Riskokaren har ersatts av en fransman. PUXen har gjort sitt i undertecknads tjänst. 



Kommentarer
Postat av: james dean

Om man är ute efter driftsäkerhet och byter en fin pålitlig kopp med sake mot en lömsk fransk baguette, då är chansen överhängande att man inte har alla tomtar hemma:)



Men visst hade dr PUX gjort sitt

2011-02-01 @ 14:14:16
Postat av: Tant Tvär

Jag känner mig lite som PUX'en faktiskt... Trött, kall och avställd! Vill bara ligga under mitt täcke!

2011-02-03 @ 13:36:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0